Katalogi & certifikati

Katalog PREDELNE STENE OFFICE E92

Katalog SUNY - sheme z dimenzijami izdelkov

Katalog SUN wellness

Zloženka SUNY za opremljanje javnih in zasebnih wellness kotičkov

Od razvoja do KVALITETNE izvedbe.

Podjetje Novak E92 d.o.o. je družinsko podjetje, že od nekdaj zapisano srebrni – barvi aluminija. Z uporabo najsodobnejše tehnologije že več kot 45 let ponuja celostne rešitve v okviru t.i. ALU zaključnih del v gradbeništvu kot tudi kvalitetne, dovršene aluminijaste izdelke pri individualnem opremljanju prostorov.

Naše podjetje je PREMIUM PARTNER podjetja ALUKÖNIGSTAHL (za sistem SCHUECO) in s tem nudi svojim strankam GARANCIJO za KVALITETO, PRISTNOST in VARNOST.

ALUKÖNIGSTAHL Premium partnerstvo je izjava volje, ki temelji na skupnem priznanju prvovrstne kvalitete in ki gradi na zaupanju.

-

Vsak naš sistemski proizvod sestoji iz testiranih in označenih delov sistema. Gradbeni elementi iz teh sistemov, torej okna, vrata, fasade, steklene strehe, zimski vrtovi, sončna zaščita, balkoni, motorji in krmilni sistemi, so vedno tehnično zaključene konstrukcije. Veliko delov sistema predstavlja zaključeni gradbeni element. Po razvoju in testiranju sistemov jim neodvisni inštituti podelijo dokončno nevtralno potrdilo. Uradno testno spričevalo, ki vsebuje vse posamezne dele sistema in njihove gradbeno fizikalne lastnosti, je dokazilo kvalitete za arhitekte, upravne organe in investitorje. Za vsako partnersko podjetje podjetja ALUKÖNIGSTAHL so ta testna spričevala čiste delovne smernice. Testiran vzorec in praktična izdelava v delavnici se morata ujemati v vseh podrobnostih.

Aluminijaste predelne stene OFFICE E92

Sistem predelnih sten OFFICE E92 je slovenski proizvod; rezultat razvoja izdekov podjetja NOVAK E92 d.o.o.. Atestiran na zvočno izolativnost in s STS tehničnim soglasjem za IV. (najvišjo) kategorijo funkcionalne uporabnosti in konstrukcijske porušitve po postopku evropske smernice ETAG 003 v skladu s katero se predelne stene lahko uporabljajo v šolah, bolnicah, javnih prostorih, itd..

Poročilo meritev zvočne izolirnosti:

Slovensko tehnično soglasje (STS)

Aluminijasta akustična (protihrupna oz. zvočno-izolativna) vrata

Pri nas proizvedena akustična vrata so primerna za omejevanje hrupa v hotelskih objektih, za tihe sobe, studije in povsod, kjer imajo posebne zahteve glede zvočne izolativnosti. Zvočna izolativnost je potrjena s SLOVENSKIMI CERTIFIKATI.

Poročilo meritev zvočne izolirnosti:

Rw = 50 dB

Rw = 48 dB